Om oss

Trollsländan förskola ligger i Äsperöd,Sjöbo kommun, i enplanshus, vackert belägen till skog, egen gård, gröna områden och lekplats som erbjuder många möjligheter till daglig utevistelse och rörelse som är en del av vårt aktiva arbete för att främja barn och pedagogernas hälsa och välbefinnande.

Förskolan välkomnar barn från 1-6 år

Vi arbetar med mindre barngrupper för att synliggöra varje barn samt tillgodose varje barns behov.

Hos oss bemöts du och ditt barn av trygga och säkra miljöer samt engagerad och kompetent personal i form av legitimerad förskollärare, utbildad barnskötare samt nära samarbete med specialpedagog.

Vårt arbetsätt

Grunden i vår verksamhet utgår från det kompetenta barnet i fokus och dess behov.Förskolan erbjuder en pedagogisk verksamhet som är rolig, trygg och lärorik där omsorg, lek och lärande bildar en helhet.

Vår pedagogiska undervisning utgår från förskolans läroplan, skollagen, barnkonventionen. Förskolan planerar sin undervisning så att barnen utmanas och inspireras till nya upptäckter och kunskaper.

Vi arbetar med tillgängliga lärmiljöer, där barnens intressen och behov styr.

Våra arbetslag arbetar med tydliggörande pedagogik såsom TAKK, bildstöd, lekgrupper samt regelbunden handledning av vår specialpedagog.

Vi värnar om att alla barn ska utveckla sina sociala färdigheter och kommunikativa förmågor, känna trygghet och ha en glädjefull vardag.

KONTAKTA OSS SÅ KAN VI BERÄTTA MER

Maila oss

forskolantrollslandan@gmail.com

RING OSS

Besöka oss

Tranåsvägen 6 B

274 73 Äsperöd

snart på facebook

.

Eller kontakta oss här

STÄLL DITT BARN I KÖ

FÖR ATT FÅ EN FÖRSKOLEPLATS PÅ TROLLSLÄNDAN;VÄNLIGEN FYLL I NEDAN FÖRMULÄR.VILL NI KOMMA PÅ ETT BESÖK KONTAKTA FÖRSKOLAN.